Imladris.dk forum - Til forsiden
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
October 18, 2018, 23:32:36

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search

Key Stats
3969 Posts in 523 Topics by 192 Members
Latest Member: Nuwingi
* Home Help Search Calendar Login Register
Imladris.dk forum  |  Generelt  |  Nyheder  |  Hobbitten og Sam Raimi « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Hobbitten og Sam Raimi  (Read 3709 times)
Rådet
Rådsmedlem
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 241


Hobbitten og Sam Raimi
« on: August 21, 2007, 09:59:57 »

Vi er mange der ønsker at se Hobbitten på det store lærred og man undre sig over at New Line og MGM ikke fik taget sig samen umiddelbart oven på sucesserne med Ringenes Herre filmene. Der var en del forskellige juridiske og økonomiske grunde til det. En af disse var at de to selskaber ikke kunne finde ud af at dele profitten for filmen, senere kom Peter Jacksons sagsanlæg mod New Line.

Der har siden den sidste Ringenes Herre film været forskellige rygter om hvem der skulle stå for filmen. Den person der har været nævnt mest er instruktøren Sam Raimi, da Peter Jackson jo er uvenner med New Line. Han har tidligere sagt, at han ikke ville instruere filmen uden at have ”fået lov” af Peter Jackson og de nyeste rygter går i den retning. I øjeblikket ser det ud til at Raimi kommer til at instruere filmen, men at Peter Jackson bliver producent.

Samuel Marshall Raimi er født i 1959 i Michigan i USA. Mens han studerede engelsk på College, lavede han sammen med barndomsvennen Bruce Campell og en til en kort horror-film. Denne film gav ham mulighed for at lave den første Evil Dead-film med Campell i hovedrollen.

Ifølge IMBD har Sam Raimi kun instrueret 15 film. Bland disse er alle 3 film med Edderkoppen (Spiderman) og Evil Dead filmene (Army of Darkness er en af disse). Han arbejder i øjeblikket på  en miniserie var Terry Goodkinds fantasybog ”Whizard\'s First Rule”, som han skal instruere. Den skal komme i tv i 2008. Raimi har produceret en del film og tv-serier, herunder Herkules og Xena.
Logged
Merry
Administrator
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 345


Re: Hobbitten og Sam Raimi
« Reply #1 on: August 29, 2007, 21:46:04 »

Jeg synes, det kunne være rart med kildeangivelse eller links til yderligere information. Jeg synes selv, der har været ret stille om projektet længe, og det kan være svært at bedømme, om det betyder, der allerede er noget i gærde, som blot hemmeligholdes, eller om det hele vitterligt er sat på standby.
Logged
pippin
Medlem af Imladris
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 266WWW
Re: Hobbitten og Sam Raimi
« Reply #2 on: August 30, 2007, 07:16:31 »

HEj

Som skrevet er hovedkilden til filmnyhederne: http://www.iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3042&Itemid=99

og en smule fra theonering.net

Kim
Logged

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines