Imladris.dk forum - Til forsiden
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
September 19, 2018, 08:02:58

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search

Key Stats
3963 Posts in 517 Topics by 192 Members
Latest Member: Nuwingi
* Home Help Search Calendar Login Register
Imladris.dk forum  |  Generelt  |  Nyheder  |  Nyt computerspil anmeldt « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Nyt computerspil anmeldt  (Read 2643 times)
Rådet
Rådsmedlem
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 235


Nyt computerspil anmeldt
« on: June 05, 2007, 19:26:15 »

\"Mens Tolkiens \'nye\' bog modtages med blandede anmeldelser, og J.R.R. Tolkiens søn Christopher må tage til takke med at være numero dos blandt verdens millioner af Ringenes Herre-fans, har et udviklerhold på flere end 100 programmører, spiltestere og grafikere hos amerikanske Turbine nu endelig afsluttet den samme svære opgave, som instruktør Peter Jackson påtog sig med filmatiseringen af Tolkien-trilogien: At gøre verdens mest læste fantasiverden visuelt tilgængelig,\" skriver Kristian West i sin anmeldelse af det nye computerspil The Lord of the Rings i Jyllands-Posten 24. maj.

\"50 millioner kvadratmeter. Dette er størrelsen på den interaktive udgave af Middle-Earth, som man i rollen som dværg, hobbit, menneske eller elver kan betræde, udforske, flygte gennem, og, ikke mindst, hvis landskaberne man kan spejde hen over i det første rigtigt gode alternativ til fænomenet og genrespydspidsen \"World Of Warcraft\" siden dettes lancering tilbage i 2003. Og her er der altså tale om de oprindelige dværge, hobbitter, mennesker og elvere, som verden har kendt, siden \"Ringenes Herre\" i 1954 udkom i bogform til et endnu intetanende publikum (...) Som rollespil set gør \"LOTRO\" meget af det samme, som Everquest introducerede med lån fra \'Dungeons & Dragons\', nemlig det level-baserede spil. Som spiller kan man se frem til gameplay op gennem 50 levels per figur, ganget med fire vidt forskellige racer og syv professioner/gruppefunktioner. Men fordi filmtrilogien i de seneste år har gjort Middle-Earth så meget mere et visuelt folkeeje, og fordi massefylden og troværdigheden i Tolkiens verden i det hele taget er tung som jordens kerne, er \"Shadows of Angmar\" et så meget mere relevant sted for mange at genopleve deres sikkert første rigtige oplevelse i en helt og holdent fiktiv verden,\" skriver Kristian West og konkluderer, at  \"I sidste ende fremstår \"LOTRO\" som et essentielt online rollespil til pc for enhver eventyrlysten spiller, der synes, at \"Oblivion\" var et flot spil, at \"WoW\" var et sjovt spil, og at Peter Jacksons filmatisering ramte plet på Tolkiens mesterværk. Resten kommer helt af sig selv.\"

Urban skriver 16. maj om samme sag, at \"Online rollespil er bestemt ikke for alle, og det er \'The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar\' heller ikke. Det tager det bedste fra to verdener, World of Warcraft og Ringenes Herre, og sætter det hele sammen til en glimrende online verden. Men det sker ikke uden problemer; missionerne kunne have været mere spændende, og kortet er svært at bruge. Men alligevel bliver man fænget af den store, åbne og smukke verden. Det er ligeledes det mest tilgængelige spil i genren, og har man før haft lyst til at kaste sig over et online rollespil, er det her, man kan starte. Ganske interessant udgivelse.\"

Læs mere i Jyllands-Posten og i Urban.

Fakta: The Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar. Udgiver: Codemasters. Alder: 12+
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines