Imladris.dk forum - Til forsiden
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
September 22, 2018, 02:24:41

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search

Key Stats
3963 Posts in 517 Topics by 192 Members
Latest Member: Nuwingi
* Home Help Search Calendar Login Register
Imladris.dk forum  |  Tolkien og hans forfatterskab  |  Quiz-forum (Moderator: Tass)  |  Nyt Quizforum - læs venligst « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Nyt Quizforum - læs venligst  (Read 4130 times)
Tass
Administrator
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 149



Nyt Quizforum - læs venligst
« on: September 11, 2005, 14:18:09 »

Velkommen til det nye Quizforum.

Som et forsøg indfører vi her quizpoint, der kommer til at stå ved profilen. Administreringen af disse point vil undertegnede til at starte med styre med hård hånd.


Reglerne for brug af quizforummet er som følger:

Alle kan oprette en ny quizkategori ved at starte en ny tråd og i det første indlæg specificere reglerne for kategorien. Med mindre andet er angivet, gælder der som sædvanligt at den der svarer rigtigt på et spørgsmål, har pligt til at stille et nyt i kategorien. 

Visse af trådene i forummet vil være markeret med "rated", hvilket betyder at et rigtigt svar her udløser et quizpoint. Jeg vil, så ofte som muligt, kigge trådene igennem og indberette nye point til administratorerne. Ved mistanke om snyd (som to der smider hinanden lette spørgsmål natten igennem) vil jeg dømme hårdt og brutalt, og eventuelle grove tilfælde af nøl kan tildeles strafpoint. Til start vil de ratede kategorier være:

"Eventyr" - Spørgsmål der kan besvares ud fra kendskab til Ringenes Herre samt Hobbitten
"Mytologi" - Spørgsmål der kan kræve kendskab til andre af Tolkiens værker inkluderende (men ikke udelukkende) Sil., UT og HoME
"Hvem sagde hvad?" - Citater fra Ringenes Herre eller Hobbitten - find ud af hvilken figur der står bag citatet. Citater fra andre værker kan bruges som spørgsmål i "Mytologi".

Andre tråde kan evt. senere gøres ratede.

Derudover findes den lidt anderledes tråd: "De Ærværdige Debatters Sale", hvis regler vil blive beskrevet i tråden, for dem der ikke kender dem. Den ærværdige dommer er her. som tidligere. Aiwendil, som efter endt runde vil tildele vinderholdet 10 quizpoint per person, plus ekstra til særligt gode indlæg på begge sider. 


Jeg håber at i vil kunne lide systemet, og at der vil gå lidt konkurrence i pointsamlingen. God jagt!

-Tass
« Last Edit: September 12, 2005, 22:57:27 by Tass » Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines