Imladris.dk forum - Til forsiden
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
October 16, 2018, 02:43:55

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search

Key Stats
3963 Posts in 517 Topics by 192 Members
Latest Member: Nuwingi
* Home Help Search Calendar Login Register
Register - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
This must be a valid email address.
Choose password:
Verify password:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Dette felt skal ikke udfyldes:
Skriv tallet tohundrede med tal:
Hvil ken far ve er en brand bil:
Er du en spam-robot? (ja/nej):
Gennem brug af dette forum indvilliger du i, ikke at publicere materiale der er i modstrid med dansk eller international lovgivning. Du indvilliger ligeså i ikke at publicere materiale beskyttet af ophavsrettigheder, medmindre du er indehaver af ophavsrettighederne eller har tilladelse fra indehaveren til at publicere det beskyttede materiale.
Spam, flooding (abnormt antal på hinanden følgende beskeder), reklamer, kædebreve og pyramidespil er ligeledes forbudt på dette forum.

Bemærk at det er umuligt for staben såvel som ejerne på/af forummet at verificere validiteten af indlæg på forummet. Indlæg overvåges ikke aktivt og er forummet således ikke ansvarlige for indholdet i indlæggene. Forummet kan ikke stille garanti for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller nyttegraden af den information indlæggene indeholder. De publicerede indlæg repræsenterer forfatterens holdninger og ikke nødvendigvis forummet, dets stab eller andre implicerede; kun forfatteren. Enhver der finder at et indlæg overtræder gældende regler opfordres til at kontakte en af forummets administratorer eller moderatorer omkring sagen.
Forummets stab og ejer forbeholder sig ret til, uden foregående varsel, at slette indlæg der bryder gældende regler, såfremt det bedømmes nødvendigt. Dette er dog en manuel proces, og bemærk derfor at det ikke vil være muligt, at fjerne eller redigere pågældende indlæg straks.
Denne politik gælder ligeledes medlemsprofiler.

Du er ene ansvarlig for indholdet af dine indlæg. Du accepterer ydermere at holde forummets ejer, dets stab og relaterede hjemmesider skades- og ansvarsløs i en eventuel retlig tvist. Forummets ejer forbeholder sig retten til at opgive din identitet, eller relateret information registreret ved din brug af forummet, til anklagemyndigheden, såfremt der anmodes om dette i forbindelse med en sag oprindende i din brug af dette forum.

Når du registrerer dig som medlem har du mulighed for at vælge et brugernavn. Vi anbefaler at du holder dette navn sobert og passende. Ved at oprette denne brugerkonto accepterer du, at du aldrig vil udlevere din adgangskode til andre end administratorer, af hensyn til din sikkerhed og valideringsårsager. Du accepterer ligeså aldrig, uanset årsag, at bruge en anden persons brugerkonto. Vi anbefaler på det kraftigste, at du benytter en kompleks og unik adgangskode til din brugerkonto, for at undgå uautoriseret adgang til kontoen.

Efter endt registrering kan du logge ind på forummet og udfylde din profil med personlige detaljer. Det er dit ansvar at denne information er korrekt. Information som forummets ejer eller stab finder ukorrekt eller værende brud på gældende regler vil blive slettet, med eller uden foregående varsel. De på situationen anvendelige sanktioner kan tages i brug.

Bemærk, at ved hvert indlæg bliver din IP-adresse registreret og lagret, for det tilfælde at det skulle blive nødvendigt at bandlyse eller det bliver nødvendigt at kontakte din ISP eller myndighederne. Dette vil kun ske som følge af en grov overtrædelse af disse regler.

Bemærk ligeledes, at dette software lagrer en cookie – en tekstfil indeholdende information (som dit brugernavn og adgangskode) i din browsers cache. Dette er kun til brug at holde dig logget ind/ud.
Softwaren samler eller sender ikke anden information til din computer.

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines