Imladris.dk forum

Generelt => Imladris - Danmarks Tolkienforening => Topic started by: Alatáriel on December 03, 2005, 01:10:54Title: Medlemsgruppe
Post by: Alatáriel on December 03, 2005, 01:10:54
Så har jeg endnu engang gjort et forsøg på at lave en særskilt gruppe til de brugere der også er medlemmer af 'Imladris - Danmarks Tolkienforening'. Og denne gang (jeg er optimistisk) tror jeg på, at jeg har gjort det rigtigt. Nu kan medlemmer af foreningen kendes på deres særskilte rank, og dermed adskilles fra de der 'bare' er brugere på forummet.

Hvis der stadig, mod forventning (er stadig optimistisk), er problemer med den generelle brug af forummet, så smid en pm i min retning eller send en mail til raadet@imladris.dk. Ligeledes må folk gerne give besked, hvis de ved en fejl står som medlemmer uden at have tilmeldt sig, eller hvis nogen der rent faktisk har meldt sig ind ikke har fået den særlige rank.

Jeg skal lige gøre opmærksom på, at den særlige rank ikke giver nogle former for særlige rettigheder. den har kun til hensigt at vise, hvem der er medlemmer af foreningen.

Al