Imladris.dk forum

Medie => Andre fortolkninger => Topic started by: Lathspell on August 31, 2008, 15:27:04Title: Parma Quentar Pheriannath: Betalæser søges
Post by: Lathspell on August 31, 2008, 15:27:04
Jeg søger stadig en dansk betalæser til min roman Parma Quentar Pheriannath, hvis 1. bind, Amas Have, nu nærmer sig sin afslutning. Da det er højst usandsynligt den nogensinde bliver udgivet, er her en chance for at læse noget Tolkien-relateret fiktion, man rigtig kan gi hammeren. Hvem har mod, lyst, tid?

Skriv direkte til lathspell(schnabela)pedersen.mail.dk, så mailer jeg 1. del.


Title: Re: Parma Quentar Pheriannath: Betalæser søges
Post by: Arien on August 31, 2008, 20:59:18
uanset hvad vil jeg med glæde læse, men ved ikke lige hvad der ligger i at være betalæser?


Title: Re: Parma Quentar Pheriannath: Betalæser søges
Post by: Lathspell on September 01, 2008, 20:58:54
Her er en definition fra nettet: A beta-reader (beta) is like a beta-tester for software. They go through a piece of fan fiction to find the "bugs" in it, and see if it works. For some people, it's just a proofreader, but it's often more (or different) than that. Different beta readers tend to look for different things.

Når det er Tolkien-inspireret fiktion, er det naturligvis ting, der er i modstrid med hans bøger, der bør luges bort, jeg skal nok skrive et stykke om, hvad jeg håber at få ud af en beta-læsning. Har du lyst, lover jeg at sende det i korte (20-50 sider) stykker, og det er jo ikke noget, der haster. Jeg har selvfølgelig prøvet at sende det til familie og venner, men kun med lidt respons: fra "Jeg kunne ikke komme igang med at læse det" til "Hvornår sender du mere?"

Og hvis du læser det og ikke synes, du kan bidrage noget, er det da i orden, og jeg håber ikke, du føler du har spildt din tid.


Title: Re: Parma Quentar Pheriannath: Betalæser søges
Post by: Arien on September 02, 2008, 08:43:48
Jeg vil helt sikkert gerne hjælpe, hvis jeg kan!
Min email står på medlemslisten.


Title: Re: Parma Quentar Pheriannath: Betalæser søges
Post by: Macilon on September 02, 2008, 18:15:45
Jeg hjælper også gerne.. Du sender bare..

Mac