Imladris.dk forum

Generelt => Nyheder => Topic started by: Rådet on August 21, 2007, 09:59:57Title: Hobbitten og Sam Raimi
Post by: Rådet on August 21, 2007, 09:59:57
Vi er mange der ønsker at se Hobbitten på det store lærred og man undre sig over at New Line og MGM ikke fik taget sig samen umiddelbart oven på sucesserne med Ringenes Herre filmene. Der var en del forskellige juridiske og økonomiske grunde til det. En af disse var at de to selskaber ikke kunne finde ud af at dele profitten for filmen, senere kom Peter Jacksons sagsanlæg mod New Line.

Der har siden den sidste Ringenes Herre film været forskellige rygter om hvem der skulle stå for filmen. Den person der har været nævnt mest er instruktøren Sam Raimi, da Peter Jackson jo er uvenner med New Line. Han har tidligere sagt, at han ikke ville instruere filmen uden at have ”fået lov” af Peter Jackson og de nyeste rygter går i den retning. I øjeblikket ser det ud til at Raimi kommer til at instruere filmen, men at Peter Jackson bliver producent.

Samuel Marshall Raimi er født i 1959 i Michigan i USA. Mens han studerede engelsk på College, lavede han sammen med barndomsvennen Bruce Campell og en til en kort horror-film. Denne film gav ham mulighed for at lave den første Evil Dead-film med Campell i hovedrollen.

Ifølge IMBD har Sam Raimi kun instrueret 15 film. Bland disse er alle 3 film med Edderkoppen (Spiderman) og Evil Dead filmene (Army of Darkness er en af disse). Han arbejder i øjeblikket på  en miniserie var Terry Goodkinds fantasybog ”Whizard\'s First Rule”, som han skal instruere. Den skal komme i tv i 2008. Raimi har produceret en del film og tv-serier, herunder Herkules og Xena.


Title: Re: Hobbitten og Sam Raimi
Post by: Merry on August 29, 2007, 21:46:04
Jeg synes, det kunne være rart med kildeangivelse eller links til yderligere information. Jeg synes selv, der har været ret stille om projektet længe, og det kan være svært at bedømme, om det betyder, der allerede er noget i gærde, som blot hemmeligholdes, eller om det hele vitterligt er sat på standby.


Title: Re: Hobbitten og Sam Raimi
Post by: pippin on August 30, 2007, 07:16:31
HEj

Som skrevet er hovedkilden til filmnyhederne: http://www.iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3042&Itemid=99

og en smule fra theonering.net

Kim