Imladris.dk forum

Generelt => Nyheder => Topic started by: Rådet on April 17, 2007, 10:49:28Title: Hobbitten opføres som sommerteater på Laundrup Mark på Fyn
Post by: Rådet on April 17, 2007, 10:49:28
\"Det lokalhistoriske islæt er nærmest forsvundet, når Laundrup Marks Egnsspilforening til august arrangerer sommerteater på en mark i udkanten af Gislev, som det er sket siden 2000. Denne gang gælder det \'Hobbitten\' - Tolkiens fortælling om Bilbo Sækker, der forlader sit hyggelige hobbithul i Herredet for at drage på eventyr med nogle dværge og troldmanden Gandalf.

Tirsdag aften holder egnsspilsforeningen informationsmøde om den forestilling og andre af årets aktiviteter foir alle interesserede og det foregår på Gislev Friskole.

\'Hobbitten\' blev i 2003 opført på Midtfyns Amatørscene i Ryslinge, men det er ikke den samme forestilling egnsspilsforeningen sætter op,\" skriver Uffe Tønning i Fyens Stiftstidende 17. april.

\"På samme tid havde vi \'Hobbitten\' i støbeskeen til en skoleforestilling på Gislev Centralskole. Lone Kristensen, som dengang var lærer på skolen, skrev manuskriptet, og det er det vi nu henter frem og pudser af,\" fortæller Tommy Hovgård Nielsen, formand for egnspilsforeningen og musikalsk ankermand, til avisen.
 
Han forventer, at der bliver brug for et halvt hundrede medvirkede i årets egnsspil, nogenlunde lige fordelt på og bag scenen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende.