Imladris.dk forum

Tolkien og hans forfatterskab => Den Tredie Alder => Topic started by: NaF on December 09, 2006, 00:14:03Title: sidereference
Post by: NaF on December 09, 2006, 00:14:03
Hej Imladris
Jeg er ved at skrive en 3.g’s opgave om Tolkiens Ringenes Herre ;)
Jeg har medens jeg har læst bogen, taget ufatteligt mange notater, men jeg har glemt at sætte en sidereference til følgende citat:
Således blev han efterhånden den mest hårdføre blandt alle levende mennesker, han var dygtigt til deres håndværk og velbevandret i viden om deres fortid, men han var større end dem, for han besad elverfolkets visdom, og der var et lyst i hans øjne, som kun få kunne udholde, når det tændtes. Hans ansigt var bedrøvet og strengt på grund af den skæbne, han måtte bære på sine skuldre, men dybt i hans hjerte boede altid et håb, og fra det sprang munterheden ofte som en kilde fra klippen”.
Hvis der er nogen af jer, der eventuelt kan huske i hvilket kapitel dette står, eller helt optimalt hvor det står, ville jeg sætte meget pris på denne oplysning, jeg har nemlig rygende travlt =) Title: Re: sidereference
Post by: Pengolodh on December 09, 2006, 14:19:23
Det er fra 'Historien om Aragorn og Arwen' i Appendixerne til Kongen Vender Tilbage, side 356 i Gyldendals bogklubudgave (ca. midt i historien).

/Pengolodh


Title: Re: sidereference
Post by: NaF on December 09, 2006, 15:39:37
Tusind tak!!  :)