Imladris.dk forum

Medie => Links => Topic started by: Elatan on May 26, 2006, 16:46:29Title: Massive Multiplayer Online Spil : Lord of the Rings, Shadows of Angmar.
Post by: Elatan on May 26, 2006, 16:46:29
Hej Imladris`

I mangel af bedre lægger jeg dette link ind her, er ikke rigtig sikker på at det er stedet men ellers må admin flytte det  ;D
Jeg har igennem snart en del år fulgt ideen og udviklingen af et "rigtigt" Lord of the Rings MMO spil ligefra Sierra lancerede det til hvor det er idag med Turbine som drivkraft.  Det er ingen hemmelighed at jeg i en velvoksen alder stadig elsker online spil  ::)  og har spenderet mange timer foran skærmen i selskab med tusindvis af andre ligesindede fra det meste af verden.  Denne verden her har dog et helt specielt tema for mig (og nogle her måske  8) )  og nu,  :o nu er det ved at være tid for at træde ind i Tolkiens verden.

Middleearth Online, Shadows of Angmar

http://www.lotro-europe.com/

Hvis der er nogle spiltosser derude hvor denne her vækker interesse så ER Beta-opskrivning begyndt der er altså en chance for at komme med til test af spillet.
Title: Re: Massive Multiplayer Online Spil : Lord of the Rings, Shadows of Angmar.
Post by: Kuthalion on May 26, 2006, 20:35:17
Super fedt at man kan skrive sig på beta!
Har også fulgt spillet fra de første gang offentliggjorde ideen, men efterhånden som min lyst til computerspil har været dalende, har jeg ikke fulgt så meget med. Men det kan jo være jeg får lysten tilbage! ;D


Title: Re: Massive Multiplayer Online Spil : Lord of the Rings, Shadows of Angmar.
Post by: Valarauka on September 01, 2007, 22:16:20
så er spillet godt i gang...
Vil bare understrege at lotro er et dejligt Tolkien-spil. Man behøver ikke stige levels hurtigt for at følge med.
Jeg kan fortælle, at jeg har brugt de sidste 3 dage på at ryge longbottom leaf i The Prancing Pony med min dværg :D
Det er et hyggeligt, men også spændende spil så hvis en eller flere af jer overvejer at begynde, vil jeg bare sige: gør det! :)

- Valarauka