Imladris.dk forum

Generelt => Imladris - Danmarks Tolkienforening => Topic started by: DPhreak on May 18, 2006, 21:12:36Title: Konkurrence for alle medlemmer: Essay
Post by: DPhreak on May 18, 2006, 21:12:36
Så er det nu du skal til at give dit bidrag til Imladris. Rådet har skaffet nogle fede præmier og de vil fremover blive udlovet i konkurrencer. Den første konkurrence kommer lige her:
Vi præmierer det bedste essay indeholdende en biografi af J.R.R. Tolkien. Essayet må max være på 2000 ord, og må ikke indeholde plagieren fra andre allerede skrevne biografier om Tolkien. Dette skyldes at det/de bedste indlæg lægges op på Imladris.dk så andre kan læse dem, og måske blive lidt klogere.
Dit essay skal være rådet i hænde senest den 22. september og sendes ind på raadet@imladris.dk, og de vil blive vurderet så hurtigt som muligt herefter. Det vil være rådet der i samråd vælger den/de bedste essays. Medlemmerne af Rådet vil selv have mulighed for at deltage i konkurrencen, men vil naturligvis ikke kunne pege på deres eget essay som det bedste.
Den bedste skribent modtager, udover æren af at få lagt sit essay op på imladris.dk, også et boxset med alle 3 LOTR-film i biografversionen.
God fornøjelse med skriveriet.

Præmierne er sponsoreret af www.sf-film.dk og www.gyldendal.dk

Rådet


Title: Re: Konkurrence for alle medlemmer: Essay
Post by: Merry on September 05, 2006, 22:21:51
Husk, konkurrencen er stadig åben!