Imladris.dk forum - Til forsiden
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
October 16, 2018, 11:16:26

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search

Key Stats
3963 Posts in 517 Topics by 192 Members
Latest Member: Nuwingi
* Home Help Search Calendar Login Register
Imladris.dk forum  |  Generelt  |  Nyheder  |  Howard Shores musik til filmatiseringen af Ringenes Herre på en tredjeplads blandt P1-lytternes favoritter over filmmusik « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Howard Shores musik til filmatiseringen af Ringenes Herre på en tredjeplads blandt P1-lytternes favoritter over filmmusik  (Read 1367 times)
Rådet
Rådsmedlem
Bruger
*****
Offline Offline

Posts: 235


Howard Shores musik til filmatiseringen af Ringenes Herre på en tredjeplads blandt P1-lytternes favoritter over filmmusik
« on: November 15, 2014, 15:16:22 »

P1 har de seneste uger kåret de danske lytteres top 50 over den bedste filmmusik. I denne uge afsløredes det, at tredjepladsen indtoges af Howard Shores musik til filmatiseringen af Ringenes Herre:

Her fortæller Lars Nørby bl.a.:
"Howard Shores episke bidrag til "Ringenes Herre" triologien er på nogle måder en større bedrift end selve filmatiseringen af bogen. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle film-soundtracks, der rammer så fuldstændig rigtigt som musikken i de tre film. Udover at have skabt nogle af de mest genkendelige og gennemførte musiktemaer i filmhistorien, så har Shore skabt musik, der lige så meget er en del af Tolkien-universet, som historiens karakterer og områder. De rullende bakker i Herredet, Rohans åbne sletter og den golde slagmark foran Mordors sorte port - uden musikken var filmen ikke nær så komplet."
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines